Bara så att ni vet..

Bara så ni vet att jag lever! ;D
Plätten har inte skrivit på ja, typ 1000 år? När min egna blogg ramlade bort så for den hära också. Sommarlovet har ju börjat och hitills har det varit super bra. Även om jag skriver nu så kommer jag inte lägga så mkt tid på bloggen nu under sommaren. Man vill ju lixom göra annat än att sitta inne, right? Min egna blogg ska också startas snart. När allt är klart med den så kan jag skriva adress till den på den hära bloggen. 
Ikväll så kommer Plättan och Karro (KUSIN FRÅN GÖTEBORG!!!) vi ska se en film, och det lär ju bli super trevligt!<3
Bjuder på en bild på mig som är tagen på examens dagen!


Hårförlägning är såååå snyggt!

Lätt som en plätt! ♥


Ai caramba!

Plättan som skriver efter ett lååångt uppehåll!
Under kick off-veckan gick jag upp så tidigt att jag var helt död på kvällarna, dessutom var jag sjuk! Men kul var det :)
Sen har vi ju vart i Stockholm och stekt samt i Avesta på midsommar. Det var lika trevligt som alltid, peppa nästa år ;)
Men nu är jag hemma, innan familjen dessutom. Jag vet inte hur mycket jag orkar gå in på allt, men Brolunds är iaf i stugan så vi lär väl träffa dem snart! Yahoo!
Aja, ni vet ju iaf att jag lever nu :)

Lätt som en plätt! ♥

Sommar

Eftersom det är sommar och vi mot all förmodan har ett liv utanför den här bloggen har vi bestämt oss att vi skriver veckans plätt när vi faktiskt har haft tid att träffas och göra plättar. Mindre kvantitet i och för sig, men sååå mycket mer kvalitet! Så hare gött, så får vi se när nästa blir!

Lätt som en plätt! ♥

Tiden går fort när man har roligt!

Tjenare chiefen!
Sista skolveckan på Artedi gick sjukt fort, i måndags hade vi klassens dag. Vi såg på bio och käkade och hade trevligt. Därför var vi lediga på tisdag och på onsdag var det examen. Det var faktiskt lite sad nu när man tänker att våran klass aldrig kommer att vara våran klass igen. Vi har ju haft det så sjukt bra, vissa ända sen förskolan! Men livet går vidare, jag peppar ju gymnasiet och stan i höst! Fick förresten två stipendium, ett för språk och ett för att jag är allmänt duktig! Fick ju 320 poäng nu, maxpoängen :)
Sen på kvällen var det ju AGW, och nog hade vi gjort ettr förbannat bra jobb! Middagen var jättetrevlig, jag lyckades till och med göra Jenny nervös (!), och allt var finnemang på kvällen också. Det tyckte väl särskilt Isak som vann både nen mobilnoch en EU-moppe, den sista förtjänad. Grattis grabben!
Sen måste jag ju också gratta jullibull till studenten! Hoppas du blev glad med albumet jag slavade med hela tisdagen och typ hela onsdagsnatten! ;)
Sen dess har det verkligen varit sommarlov och jag har verkligen inte gjort någonting av värde. Imorgon har jag fotbollsmatch och på måndag börjar allvaret med sommarlovsentreprenörsveckan! Inget kort ord det inte!
Men för tillfället är det dags för mig att knoppa in! Godnatt allihopa!
Yours sincerly, Plättan!

Lätt som en plätt! ♥

Brännboll, fotboll och andra trevligheter!

Tja, Plättan fo sho!
I fredags hade vi brännbollsturnering, och 9C förlorade inte en enda match! Vi kom delad etta med 9E, vilket jag anser är helt okej :)
Igår blev det först brännboll och sen grillning med en skara trevliga människor. Det uppskattades! :D
Idag har jag typ varit borta på fotboll / i buss hela dagen. Det blev 1-1, vi skulle ha vunnit om domaren inte hade varit så sjukt värdelös... Men that's life...
Nu blir det Eva & Adam med Syster, najs!
Hare!

Lätt som en plätt! ♥

Dags igen!

Blev ingen förra veckan för internet spunkade, men nu är det dags för veckans plätt!
Satsa på att göra amerikanska pannkakor om ni vill pröva något nytt, det är typ som stora plättar och de blir jättegoda! :)

Lätt som en plätt! ♥

YEAH!!!

Plättan klaaaaaaaaaaaaaad!!! :D
Fick MVG på chokladfontänen, yahooooo! :D
Vi förlorade i söndags med 2-1, men vi plockar dem på söndag istället! ;)
Sen for vi först till mormor, som för övrigt fyllde år i tisdags, GRATTIS!!! Därefter for vi till Aune och Martin, vilket var najs. Det var Erikssons minus Max, och jag då uppenbarligen! Annars steker jag hårt, betygen är satta och det känns helt okej!
Förresten har Jullan bal ikväll, hoppas hon har the time of her life! :)
Hade avslutningsfika idag, det var helt AMAZING! :')
Aja, ska käka nu, sen träning ikväll, peppa!
Seeyaaaa!

Lätt som en plätt! ♥

RSS 2.0